Az oldal nem áll fejlesztés alatt! :/

Gyrososok 0-tól 10-ig

XV. kerületi gyrososok elemzése, ajánlása, ledegradálása.

MENÜ

Vásárcsarnoki

Előnyei:

  • látjuk ahogy az étel elkészül
  • a csipősszósz pont kellemesen csíp
  • a zöldség friss
  • a hús ízletes és jól átsült

Hátrányai:

  • A hely kissé kicsi és szolid, de számunkra nem volt probléma..;)

Elkészítése:

  • A pitát mikróba teszi rövid időre majd a levágott tetejét a hús szaftjába teszi. Kezdésként alurra tesz  egy  kis húst majd egy kis zöldséget és némi szószt. Majd megint húst és zöldséget tesz bele, de ezúttal a szósz mellé megy egy kis csípős. Megint húst tesz, szószt és csípőst.

Fő téri gyrosos

Előnyei:

  • finom a hús bár sertés és kissé szokatlan
  • a zöldség friss
  • a szósz jó

Hátrányai:

  • a gyros mindíg más pont mint a kiszolgáló
  • a zöldség egy helyre van tömörítve
  • a szósz vagy csak az alján vagy a tetején található
  • a csípős előszőr nagyon csíp majd eggyáltalán nem

Gyros Kuckó

Előnyei:

  • Jó a hús
  • Jó a szósz
  • Látod ahogy készül
  • Kérheted csak hús változatban is

Hátrányai:

  • a csípős szósz csak csipős ketchup!
  • a csomagolás papír így ha a szósz kijön egyből szétfoszlik
  • elreped a pita mert vékony és aránytalanul van felvágva!


Szavazás

Szereted a Gyrost? ;)
Igen
Nem
Nem ettem még :(
Elmegy
Asztali nézet