A hely kissé kicsi és szolid, de számunkra nem volt probléma..;)
Elkészítése:
A pitát mikróba teszi rövid időre majd a levágott tetejét a hús szaftjába teszi. Kezdésként alurra tesz egy kis húst majd egy kis zöldséget és némi szószt. Majd megint húst és zöldséget tesz bele, de ezúttal a szósz mellé megy egy kis csípős. Megint húst tesz, szószt és csípőst.
Fő téri gyrosos
Előnyei:
finom a hús bár sertés és kissé szokatlan
a zöldség friss
a szósz jó
Hátrányai:
a gyros mindíg más pont mint a kiszolgáló
a zöldség egy helyre van tömörítve
a szósz vagy csak az alján vagy a tetején található
a csípős előszőr nagyon csíp majd eggyáltalán nem
Gyros Kuckó
Előnyei:
Jó a hús
Jó a szósz
Látod ahogy készül
Kérheted csak hús változatban is
Hátrányai:
a csípős szósz csak csipős ketchup!
a csomagolás papír így ha a szósz kijön egyből szétfoszlik
elreped a pita mert vékony és aránytalanul van felvágva!